Op zoek naar tevredenheid…

20160628_184331-2

Met de bril op terugkijken zie ik wel een rode lijn met vorige jaren…zeker mbt de “goede voornemens yeh!”
Het was en is een zoektocht naar tevredenheid. Daar hoort dan voor mij het volgende bij-)
*Staan achter wie ik ben en wat ik uitstraal. Staan achter mijn gezin met de uniekheid van haar leden. En dit ook uitdragen. Tijd om binnen gezin meer te gaan laten, zachtheid durven te tonen en accepteren wie ik als moeder was en ben. Wat consequenter vasthouden aan lopende plannen ipv steeds weer een nieuwe maken, zou handig zijn hihi. (iets van Focus heet dat?) Nol wil meer begrip en dat ik de trap “afkoelplek” noem ipv hem gevoel te geven dat hij straf heeft (hoezo? JE BENT 7!)
En zo zijn er meer wensen van die kant. Maar helaas, het wordt wat minimaler-) met zoet, met tablet, play3, laptop, tv zeg maar…
Rev moet van mij zich aan de schoolafspraken houden en Nol praten ipv schreeuwen (tja…dat laatste…lukt mijzelf nauwelijks…eh zijn ALLEMAAL ehm nogal dynamisch qua volume๐Ÿ˜‚ Misschien dat s accepteren misschien?
En dan nog een lijst voor mijzelf…ja die eeuwige zelfzorg zucht. Maar ook weer zin in poging 3 miljoen. Ik wil gewoon mn doelen halen, deze op vriendelijke warme wijze omarmen (met zelfcompassie zeg maar) en ben gewoon overtuigd dat dit weer gaat lukken (waar ik DIT vandaan blijf halen, OMG!)
En dan werk. Leuke nieuwe functie erbij. Ff leren balansen. Werken op werkdagen zou voor het eerst zijn als flexibel mens maar ook wel s goed om iets meer af te bakenen. Mobiel vaker uit bevalt me best. Voel me snel verantwoordelijk en wil graag goed doen maar de druk die ik mijzelf daarmee opleg, beetje irieel. Dus ademen, mediteren, heel heel heel dicht bij mijzelf blijven want ik doe de job namelijk prima! Leuk werkdoel-) Wil hetgeen ik goed kan ook eens op papier zetten en delen…alles in hoofd is leuk maar iemand zei ooit-) wil je mensen in beweging laten komen hoef je soms alleen goede voorbeeld te geven…noudat zullen ze dan merken!๐Ÿ˜…
Afscheid nemen van een tijdperk vol zelfbelag, zelfveroordeling en zelftirannie is hoogst nodig. Loop ik op stuk. Heeft ook geen zin meer al duikel ik er toch wel s in…best diep. Is ook gedrag….dus nieuw gedrag. Leuk dat egopatroon gedoe willen doorbreken, maar heb er last van. Is vast een snellere weg in te vinden (ET?!)
En met Mark en mij…goed! Ik hoef eigenlijk niet meer zo mn best te doen, te checken en te compenseren…maar hoe doe je het niet? Eh…laten. Vind ik niet zo makkelijk.
Kortom-) 2017 ik slank en verzorgd in eigen stijl met eigen uitstraling en mond/Zachter en ontspannen thuis/Relax en genietend van werk met ieder eigen proces en das goed ja/Lekker dansen, zingen, muziek, films, lezen en schrijven ..
Studiescstarten en studie ET hopenlijk afmaken (thanx Marga)

O en voor de mensen die denken dat ik weer s teveel hooi op mn vork neem, NEE DAT DOE IK NIET. Dont worry, ieder zn stijl! ๐Ÿ™‚

En o ja…de stilte zoeken. Misschien daar wel het meeste aan toe; stilte, ademen en tevreden…dusss mooi vooruitzicht toch! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *