Even stoer doen…

Ik hou hier niet van! 

1 dag, nieuwe groep jongeren. We starten met koffie en thee en ergens daar gebeurde het. De meesten zaten op hun mobieltje rustig aan wakker worden. De een na de ander kwam nog binnen, zocht een plekje, babbelde wat met zijn buurman en zo ontwaakte de klas.

BAM! Daar lag ik, met mijn gewicht op mijn knie en op de een of andere manier lag die enkel volgens mijn collega toch raar dubbel. Het deed pijn, echt waar. Ben geen mietje, maar het viel tegen, laat ik het zo zeggen. Zelfs die knie, bah. Het was ook het moment dat we begonnen waren met; goh klas, wie denken jullie wie en hoe wij zijn? Een kampeertype of luxe paard. Een kakker of een? BAM!

Ik sleepte mij wat omhoog, veegde heel tactisch die traan van mijn wang en zei lachend; zet er ook maar ONHANDIG BIJ! De klas lag in een deuk, juf op de grond. Vast heel komisch…maar kon niet mee met de volgende activiteit. Mij werd kenbaar gemaakt dat de beveiliging van beneden (we hebben op een bijzondere plek de lessen 😉 wel kon koelen. Nadat iedereen de zaal verlaten had, strompelde ik wat zielig naar beneden en was ik blij dat die aardige man mij hielp met koelen (wist niet dat je gewoon iets kon activeren en hup zag werd koud) en later verbinden. Vervolgens heb ik drie dagen de pijn genegeerd, het verband om gehouden en toen maar eens voorzichtig gaan kijken. Niks dik, viel best mee…maar herstel niet. Nu drie weken verder, mwow…vanmorgen bij de apotheek nog maar ff zo;n huidkleurig kousje gekocht. Ging ff weer minder vandaag….en dan werk ik net met die groep aan een sportief ingesteld project met leuke sportieve clinics en zo. Was ik net weer een week flink in de weer met mijn sport bij Anna de Kok….net weer voeding opgepakt…nou bekijk het maar. Ik pakte een dik plak cake en dacht….blijkbaar heb ik nog wat rust nodig…fijn dat mijn lijf dat aangeeft en ik nu ook eens luisteren ga…maar de volgende keer graag iets zachtaardiger graag! AU!