Wat als alles ineens lukt?!?

En zo loop je best leeg door herhaling, kun je je draai niet meer vinden na geboorte dochter; soort midlife? Wat wil ik nog en is dit het? Kom ik voldoende tot mn recht? Beetje vallen en opstaan maar dan heb je ook wat! Hoppa! Nieuwe functie binnen mijn aanstelling en daar waar ik mijn wilde, creatieve kant in kwijt kan. Organiseren, plannen, netwerken, bijeenkomsten organiseren met als doel: opleiders binnen MBO de Lead laten ervaren en te focussen op waar je wel invloed op hebt! Dan de ingeving om nu mn studie Emotieve Therapeut af te ronden (en dan zijn er gelijk lieve mensen die zich aanbieden als client, thanx!) En toch maar, ach hou wel van een uitdaging 😉 een zelfstudie erbij…iets met management. Ook nog eens ruimte voor mijzelf gecreeerd straks in dagelijks leven om aan schrijven toe te komen (en andere regelzaakjes) dus dat is dan mijn moment….ook nog s alles in balans kunnen brengen in een rooster op werk, dus thuis fijn de rust behouden…ik blij, thuis blij….

Mooiste was toch echt ff het gevoel dat ik uitgekozen bdn als mijzelf…wel inhoudelijk sterk maar met een tikkel (te) brutaliteit of te bevlogen…(kan dit??) In ieder geval bewust mij laten zien als Tha met een wilde inslag en soms ook graag beetje solistisch…en als ze je dan willen hebbwn, tof!

Dus tijd voor vakantie, loslaten en ademhalen..want het was best spannend. Alleen nog dat diploma zwemmen B en een ding dat helemaal niet meer lukt; mn heupen, kont en rest van lijf…leuk laatste weken voor zomervakantie–) etentje klas 1/bbq nieuw team/lunch eigen team, etentje vriendin…aaaah!

Ach…je kunt nuet alles hebben en ik..ik heb al verdomd veel! 😃 Dus 1 initiatiefje brengt alles in beweging (maar waarom toch alles tegelijk??20160629_111940

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *