Volg mij: Afvallen poging 834, 25 MAAR MET VOLLE OVERTUIGING….weer….;)

20160622_210721Jazeker,

inmiddels kruipen (werkelijk KRUIPEN) de grammetjes eraf. Zeg maar 3 stappen naar voren en 2half weer terug. Ach, misschien ken je het wel, oud bekend gedrag dat niets meer te maken heeft met nu. Alleen moet mijn hoofd dat nog ff gaan onthouden. Morgen weer de her her her her her start. Richting een getal, niet erg ver weg, kilootje of 6. Maar wel een punt waar ik lang en vaak ben blijven steken en ben gaan opstijgen, tja. Zou dat een geestelijk hindernisje zijn? Een psychisch blokkade die ik zelf nu heb opgericht. Zou kunnen, maar deze keer beuken we er dwars door heen.

Waarom afvallen? Praktisch gezien, gewoonweg in die leukere kleding passen, meer mijn eigen stijl kunnen pakken dan en vooral fitter, energieker en meer buikvet eraf voelt echt gezonder, buiten het feit dat het dan ook werkelijk zo is…Ik wil weer in dat jasje, niet steeds dat dikkerdje zijn die net een schep meer dan de ander op haar wokbordje legt. Lijkt me zo stabiel als ik in de stad loop, over de markt en dan die appel uit mijn tas pluk om heel nonchalant deze te eten alsof ik dat dagelijks in de stad doe hihi. Denk gewoon dat mijn prachtige uitstraling dan nog meer tot zijn recht komt (huh?!)

Zweet dan wat minder snel, stemmingen wat rechtlijniger (ff dromen he…ga ook richting hormoniale bergen en afdalingen over paar jaar, als het niet al lichtelijk gestart is….oei!)

Ik heb zo mijn redenen. En een die ook leuk zou zijn om te behalen is gewoonweg dat ik heb doorgezet, afgemaakt en een patroon doorbroken heb. Dat zou te gek zijn!

Dus, ik zit hier op de bank, cola, koekjes, na pizza en alle andere slechte maar heerlijke dingen in mijn mik te hebben gegooid…en neem langzaam afscheid van mijn buik en dikke armen en onderkin en verwelkom visueel in mijn gedachten al die slanke ik, stralend als de lentezon, bijna zwevend met de hond aan de wandel, glijdend in een strak spijkerrokje, hoge hakken (eh…das dan een ander leerdoel hihi) en haar golvend in de wind….Energiek, blossen op de wangen en volle roodgestifte lippen…blijkbaar een compleet plaatje!

Ondertussen drink ik hier lekker verder, zap nog wat rond en check facebook…het moet namelijk vooral van binnenuit komen, niemand kan dat motiveren dan jezelf (bla bla bla)

Mijn moment komt nog en ja, heel snel! Hou jullie op de hoogte!