Ontspannnnnn……100 dagen challenge

20160622_215537Ontspan…..relax……go with the flow……..adem in……ADEM UIT EN NIET ZO SNEL! Zucht….Nee, yoga is niet aan mij besteed. Keer gedaan, vond het niks, yoga vond mij ook niks. Nog een keer ingeschreven maar afgezegd…voelde niet goed, weet je wel (;)

Boek lezen; ja vind ik leuk. Bouqet of ander jolig vrouwenliteratuur. Dean Koontz, lekker horror in het ziekenhuis, tof! Zelfhulpboeken, maar die zijn allemaal uit uit en sinds ik Emotieve Therapie ken, konden ze ook letterlijk de deur uit.

Dansen, jaaaa! Maar voel me nu te plomp. Zingen dan…heerlijk maar meer dan met dochterlief ontstaat er gewoon ff niet.

Schrijven….NOU DAT ZOU LEUK ZIJN!

En mediteren…..klinkt al zacht he. Bekt lekker in bekkie…Me…..di ….te….ren…….100 dagen challenge, potverdikkie. Het is me een keer gelukt! 100 dagen gemediteerd want na 100 dagen zoals eerder geschreven, zitten gewoontes lekker in je systeem….tenminste bij de meeste. Mijn systeem besloot bij dag 101 te stoppen…zo maar. Terwijl ik kalmer was, ontstpannen, blijer. En dat meen ik echt. WAAAROM DAT GESTOP??? Joost, Piet, Klaas, Sonja en Gea mogen het weten….blijkbaar is doel bereikt en klaar.

Zou ik nog s….nog 1x weer…..100 dagen challenge met mediteren en 50 dagen challenge Cb (Cambridge Weightplan, dat bij mijn lijf prima past, maar niet perse bij een ander hoeft te horen 😉

Best zin in en dan a la Obese….zo’n kalender ophangen en steeds een bladzijde eraf. Doel


aan de muur hangen, woonkamer wordt fitnesscentrum (WHAHAHA, Nee, dit gelooft nu al niemand, inclusief ik niet) Maar een challenge? Ik hou er wel van….

En jij? Voor wat wil jij een uitdaging aan gaan?