Lief dagboek

 

lief dagboek

Nou wat was het iritant! Heb ik mooi geregeld dat ik eerder mijn shakes kon ophalen om daarna linea recta te kunnen lunchen bij het wokrestaurant (en druk op de weg, blijkbaar had iedereen honger!) , IS DAT DING DICHT! Oftewel: 14.21 uur—-) Sorry mevrouw, de lunch duurt tot half 3 en die is nu voorbij. (HOEZO>! ) Ik nog reageren met; goh, staat dat ook op het internet? Want dacht te lezen dat jullie van 12-22uur open zijn. Ja, mevrouw MAAR ALS U DAAR OP KLIKT, leest u…ik antwoord nog wat haperig; maar ik had me er zo op verheugd. Tja…

Om weer door dat kolere verkeer maar expres de HELE ringweg links te pakken en thuis weer te gaan wachten tot het 16.45 is om dat ze om 17 uur weer opengaan. EN DAT HEB IK DAN OOK ECHT GEDAAN! En toen zou ik los gaan! Alles daar opeten wat er op die schalen lag! Weer die zelfde versierde sushi in dezelfde hoek, weer die noorse garnaaltjes in een heel klein lief schaaltje met een heeel klein ukkepukje citroentje erbij, weer die bakken mi, chineese bami, vegetarische bami, nasi. Planken vol ijs en dan die chocoladefontein met heeel veel spekjes, want die zijn nog niet op, het is nog lekker vroeg! DUH!

IK EET ALLES OP!

Forget it! Natuurlijk was ik al lekker bijna 2 weken aan de lijn en jahoor, maag reageert daar dus wel op. Half bordje op en doei met de eetlust! Toch nog een ronde (tja, dat doe je, ook ik hoor bij de massa) en nee. Lukte niet. LUKTE NIET! Ben ik werkelijk waar niet gewend. Sorry, maar dat is zo.

Dan maar binnen een uur weer in de auto gestapt en weer naar huis. LAAT MAAR! Niet eens meer zin gehad om een van de snoepjes bij de uitgang te nemen. IK GA NAAR HUIS! (duurde minstens kwartier langer, want ik was dat stomme rode jasbonnetje kwijt, terwijl ik nooooit eerder mijn jas daar liet ophangen, dit was ook de laatste keer en nee, het lag niet aan mijn kleine tasje met veel inhoud, gekieperd op de bank daar, waarna ik mijn sleutels voor ik buiten stond, plots uit mijn ooghoek nog zag liggen, zucht)

Maar goed, pens vol en les geleerd!

Ja lief dagboek; dat was me weer een avontuur. Morgen zwemmen met de boys, nu al zin in! Of zou dat zwembad ook dicht zijn! AAAH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *