Het gele huis

20160516_151710Ik denk niet dat er veel mensen zijn geweest (waarschijnlijk maar eentje) die op een dag bedacht: Laat ik die 55 GROENE  bakken van de IKEA die ooit in die prachtige Expeditkasten pasten en nu een vak korter zijn en een andere naam hebben gekregen, vervangen door 55+4 GELE BAKKEN! Want als de zomer niet in Nederland komt, nou dan breng ik zelf de zomer wel in huis (aj, wat slecht) Dus het geschiedde…

Kijkende om mij heen zit ik in een soort Minecraft kamer, links, rechts, links voor en recht tegenover mij de vierkante vormgen met heel veel knalgele vierkantjes en soms witte scheefhangende kastdeurtjes (sorry geliefde, gevoelig puntje aah!) Met op elke gele bak zwarte letters, zodat IEDEREEN snel en vlot kan vinden wat hij/zij zoekt en mama geen gezeur aan hoofdje heeft….is dit laatste waar? Ja! 😉 en levert het ook minder gezeur op? JA! Daar wel over, maar wordt snel vervangen door andere zaken haha!

Sommige die binnen komen zeggen: Nou het is wel wat geel! (ik hou mij dan wijselijk stil…) Anderen zeggen: Lekker zonnig (ok, zijn er niet veel, maar er was echt eentje, of die het meende….i dont know!) En zelfs manlief zei na een aantal weken; ben er al aan gewend. Ik zie het gele niet zo meer! NOU IK WEL!

Maar praktisch is het, grappig ook wel, en origineel ZEKER. Iedereen heeft een eigen kast/ eigen dozen en ik de grootste. (kast…)

Het roze speelgoed van dochterlief compenseert een beetje en de vrolijke roze/groene en gele lampjes ook. (nee het is echt geen kermis huis) Kortom, doe eens iets geks! En durf te veranderen. Over drie jaar een nieuwe kleur en dan hebben we er ook al 3 gehad! Ik ben benieuwd….eerst nog ff wennen hier……

(praktisch, ja praktisch, handig, overzichtelijk, duidelijk, mooi? eh, praktisch, handig, overzic…………..)